-














BÖLÜMÜN KATEQORİYALARI
Ətli xörəklər [7]
Şirniyyat [2]




HAQQINI QORUMAQ İSTƏYİRSƏN?
  • Azərbaycan Prezidenti

  • Baş Prokurorluq

  • Daxili İşlər Nazirliyi

  • Dövlət yol polisi

  • Əmək və Əhalinin Sosial    Müdafiəsi Nazirliyi

  • Təhsil Nazirliyi

  • Vergilər Nazirliyi

  • Tələbə Qəbulu üzrə Dövlət    Komissiyası

  • Lənkəran Rayon İcra    Hakimiyyəti


  • STATİSTİKA

    Online: 1
    Qonaqlar: 1
    İstifadəçilər: 0


    SORĞU
    Saytı bəyənirsiniz?
    Bütün cavablar: 108


    TƏSADÜFİ FOTO






    AXTAR




    TEQLƏR
    copd heykəl binalar qlikemik indeks Park qidalanma heykel qiymə badımcan dolma peyzaj düşbərə qushlar antidepressant piti qar denesi bədən təri fauna lülə kabab kabab qəpik droste Paxlava raffleziya arnoldi yanğın ADSL internet qurban bayramı Sarida ilk qar bayram çərşənbə novruz məzarlıq qəbiristanlıq Sarı prezident Yol qaz Böyürtkən intihar Qar FHN Nar punica Flora asfalt damba ficus bitkilər rhus kombinat


    Çərşənbə axşamı, 23.04.2024, 12:53
    Salam Qonaq | RSS
    Əsas səhifə | Qeydiyyat | Giriş




        




    Əsas səhifə » Mətbəx » Şirniyyat

    Şəkərbura
    02.02.2013, 00:00
    Lazım olan ərzaqlar:

    Xəmir üçün:
    2 kq əla növ un
    2 ədəd yumurtanın sarısı
    1 xama
    200 qram marqarin "Sana” yağı
    1 çay qaşığı maya
    Xəmiri yoğurmaq üçün istənilən qədər süd istifadə olunur


    Şəkərburanın içi üçün:

    1 kq fındıq ləpəsi və ya qoz (badam ləpəsi də olar)
    1kq şəkər tozu
    1 çay qaşığı hil

    Hazırlama qaydası:

    Əvvəl xəmiri hazırlamaq üçün una mayanı, yumurtanın sarısını, yağı, xamanı əlavə edib, 
    xəmir süd aparana qədər yaxşıca yoğurun. Xəmiri 2 saatdan sonra kündələrə bölüb yayın. 
    Kündələrın qurumaması üçün, üstlərini örtün. Sonra hər kündəni oxlovla diametri 10 cm olan kiçik 
    dairələrə yayın. Hər dairənin arasına 2 xörək qaşığı iç qoyun və dairəni bükün. Qıraqlarını bərkidib, 
    incə burursuz. Sonra şəkərburaların üstünü maqqaşla bəzəyin. Şəkərburaları 150 dərəcəlik sobada 
    təxminən 15 dəqiqə ərzində kənarları bir az qızarana kimi bişirin





    Kateqoriya: Şirniyyat | Əlavə etdi: Sarili | Teqlər: Şəkərbura
    Baxılıb: 1350 | Yüklənilib: 0 | Reytinq: 0.0/0
    Bütün kommentariyalar: 0
    Ancaq qeydiyyatdan keçənlər kommentariya əlavə edə bilər.
    [ Qeydiyyat | Giriş ]
    SARA-AZ.UCOZ.COM

    © 2012 - 2024. Bütün hüquqlar qorunur..

    Materialların hər hansı bir istifadəsinə
    yalnız sayta istinadən yol verilir.

    Saytın dizaynı - Designers GROUP


             



    Sayt haqqında

    Sayt haqqında informasiya

    Bizə yaz

    Mobil versiya

    На русском